23/7/15

Ένα αυτιστικό παιδί παθαίνει κρίση. Τι κάνουν οι γονείς; (Αληθινό γεγονός)



Οι γονείς του Joey το θεωρούν καθημερινότητα. Όπως ισχυρίζεται το άρθρο αυτό το γεγονός είναι πραγματικότητα για κάποιες οικογένειες.
http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://sfari.org/images/images-2013-folder/images-in-brief-2013/20130726inbriefcomorbid&imgrefurl=http://sfari.org/news-and-opinion/in-brief/2013/clinical-research-attention-deficit-adds-to-autism-tantrums&h=267&w=400&tbnid=3N0WPt90vUep0M:&docid=z-d8OXZgDM_IcM&ei=f6WwVeOLAobmyQORyoIg&tbm=isch&ved=0CDsQMygWMBZqFQoTCKPHlsrq8MYCFQZzcgodEaUABA
Ο αυτισμός έχει της διακυμάνσεις του, οι γονείς των παιδιών με αυτισμό έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις, πρέπει να ηρεμούν και να προστατεύουν το παιδί τους.
Ένας δημοσιογράφος από το Discovery Health, έχει πάει στο σπίτι του Joey και καταγράφουν μια τέτοια οικογενειακή στιγμή.

Ένα βίντεο δευτερολέπτων μας δείχνει μια στιγμή έκτακτης ανάγκης. Οι γονείς επεμβαίνουν αμέσως και μετά από λίγα δευτερόλεπτα το παιδί ηρεμεί. Οι ασκήσεις αναπνοής το βοηθούν και μετά του προσφέρουν ένα ποτήρι με νερό. Η μητέρα θέλει να πει στον κόσμο τι είναι για εκείνη ο αυτισμός, πως θα πρέπει να τον αποδεχτούν οι γονείς και να εκπαιδευτούν στις προκλήσεις.


Παρακολουθήστε το βίντεο:

Πήγη