17/9/14

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ... Παραλίγο τραγωδία με μαθητές στον Άλιμο

Παραλίγο τραγωδία με μαθητές στον Άλιμο
Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει το παιχνίδι δύο μαθητών λυκείου σε σχολείο του Αλίμου, όταν μια μπασκέτα έπεσε και παραλίγο να τους πλακώσει.
Έπειτα από κάρφωμα του ενός μαθητή, η μπασκέτα ξεκόλλησε από τη βάση της χτυπώντας τον έναν στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος μαθητής φέρει τραύματα στο πόδι.
Μάλιστα, για να κλείσει η πληγή του παιδιού που χτύπησε στο κεφάλι, χρειάστηκε η διακομιδή του σε νοσοκομείο προκειμένου να του κάνουν τέσσερα ράμματα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η μπασκέτα ήταν πολύ καλά στηριγμένη και δεν υπήρχε κανένα σημάδι που να πρόδιδε μια τέτοια εξέλιξη.
basketa2o-580x435 1 
Παραλίγο τραγωδία με μαθητές στον Άλιμο

Άνθρωπος που προπονεί στο συγκεκριμένο σχολείο την ομάδα παίδων των Τραχώνων, σε δηλώσεις του στο nonews-news, τόνισε πως «Ευτυχώς που έγιναν έτσι τα πράγματα και μάθαμε για το πρόβλημα με τις μπασκέτες.Φανταστείτε να είχε συμβεί την ώρα που έκαναν προπόνηση τα μικρά παιδιά».
Για το συμβάν ενημερώθηκε αμέσως ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης ο οποίος έδωσε εντολή να ελεγχθούν όλες οι μπασκέτες στα σχολεία αλλά και η στατικότατα των εδαφών που τις φιλοξενούν.

Πηγή